måndag 21 maj 2007

Mindre virkat

Blev så förtjust i min gröna virkväska att jag nu virkat en mindre som jag tänkte förgylla sommaren med. Jag har satt dit ett tvåfärgat band som handtag som väl matchar färgerna (som inte är perfekt återgivna här). Hjärtanen som är längst ner på handtagen är väldigt dekorativa.

Första loggan



Japp, så har jag realiserat ytterligare en idé. Tycker det skulle vara kul att ha mitt egna märke och här är den första prototypen. Någon som har någon förbättrande idé?

lördag 12 maj 2007

Flerfärgat pärlhalsband

Detta halsband gjorde jag för ett tag sedan och här så otroligt nöjd med det. Har även matchande armband. Nu har jag gjort ett till som jag ska sälja. Dags att jobba med min Fräcka Fröken-logga alltså. Har idéer men är så fantastiskt dålig på att rita.

söndag 6 maj 2007

Virkväska

Efter att ha börjat med blommorna har jag nu gått vidare - till en jättesöt väska. Jag har tänkt att ha mina virksaker däri när jag transporterar mig. Kunde inte låta blir att sätta dit den rosa blomman också.

Virkad rosa blomma

Detta att virka blommor tycker jag är jättekul. Testar nya sätt att göra dem på. Den här gillade jag för att de inre bladen blev lite fint kupade. Har varit och köpt en hel kasse med fina färgstarka garner att välja från också.